Hastane Yönetimimizden Kadınlar Günü Etkinlikleri
09 Mart 2018

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında hastane yönetimimiz tarafından bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikler kapsamında hastane yöneticimiz/Başhekim Dr. Barış ÖZYAŞAR, İdari Mali Hizmetler Müdürümüz Gökmen KORUK, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz İsmail Çağlar ALTUNKAYNAK tarafından hastanede görev yapan kadın çalışanlarımıza ve yataklı servislerde tedavi görev hasta ve hasta yakınlarımıza kırmızı karanfiller dağıtıldı.

Başhekimimiz Dr. Barış ÖZYAŞAR hastalarımıza geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra '' Peygamber efendimizin (s.a.v) (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlar, Tüm çalışanlarımıza görevlerinde başarı ve esenlikler diliyorum'' dedi.

8mrtkdn2.JPG

8mrtkdn5.JPG