Hastane Ekibimizden Yardıma Muhtaç Ailelere Yardım Paketi
07 Haziran 2018

Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da 6. düzenlenen Geleneksel Ramazan Gıda Paketleri yardıma muhtaç ailelere dağıtıldı.Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başhekimimiz Dr. Barış ÖZYAŞAR '' Tüm hastane çalışanlarımızla beraber, Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da yardım paketlerimizi dağıttık.Bu görevigönülden ve içtenlikle yapmayı nasip eden rabbimize hamd u senalar olsun.

Bu hayr işinde başta tüm doktor arkadaşlarımızın ve çorbada tuzu ve emeği olan diğer hastane personellerimizin yapmış oldukları hayrları rabbimin kabul etmesi dileği ve arzusuyla emeği geçen herkese içtenlikle teşekkür ederim.

Sonuna yaklaştığımız mübarek ramazan ayında ifa ettiğimiz ibadetlerin yüce yaradan tarafından kabul görülmesi dileğiyle ayrıca bu vesileyle tüm personelimizin; önümüzdeki hafta kutlayacağımız ramazan bayramını kutlar esenlikler dilerim
'' dedi.

yardimmanset.JPG