Hastane İdaremizden Personellerimize Kahvaltı İkramı
01 Kasım 2018

Hastanemizde gerçekleştirilen verimlilik denetimi ve kalite denetimlerinin ardından çalışan personellerimizin moral ve motivasyonunu yükseltmek adına hastane idaremiz tarafından hastane yemekhanesinde personellerimize kahvaltı ikramı yapıldı.Kahvaltı esnasında bir konuşma yapan Başhekim yardımcımız Dr. Veysel GEZEN ''Arkadaşlar başarılı denetimler geçirdik amacımız burada halkımıza daha iyi hizmet vermek ve hastane standartlarımızı en üst seviyeye çıkarmak, Biliyorum yoruldunuz, elimizden gelenin en iyisini yapmak için daha çok yorulacağız daha çok çalışacağız.Unutmayın ki bizler burada bir aileyiz ve amacımız hastanemizi en üst seviyeye çıkarmaktır.Emeğinizden dolayı hepinize teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.'' dedi.

personelkahvalti2018manset.jpg