Tayinleri Çıkan Personellerimize Teşekkür Belgesi Verildi
07 Mart 2019

Hastanemiz bünyesinde faaliyet gösteren birimlerde hizmet veren ve Ocak 2019 tayin döneminde tayinleri çıkan personellerimize teşekkür belgesi verildi.Teşekkür belgeleri, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz İsmail Çağlar ALTUNKAYNAK ve İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcımız Nihat SÖNMEZ tarafından takdim edildi.

Takdim edilen belgelerin ardından kısa bir konuşma yapan Müdür yardımcımız Nihat SÖNMEZ; '' Değerli arkadaşlar; Bizler burada bir aileyiz ve bu bilinçle bu güne kadar elimizden geldiğince halkımıza hizmet vermeye çalıştık ve hizmet vermeye de devam edeceğiz.Bir nevi bayrak yarışı misali, Bizden önceki arkadaşlarımız bu bayrağı taşıdılar bizlere devrettiler bizlerde hem ülkemizdeki sağlık standartlarını en üst seviyeye taşımak hemde halkımıza daha fazla sağlık hizmeti sunmak adına bu bayrağı bizden sonraki arkadaşlarımıza devredeceğiz.Bu bağlamda hastanemizde gerek insani davranışlarınız gerekse vazife anlamında göstermiş olduğunuz çabalarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür eder, bundan sonraki hayatınızda başarı ve yüce Rabbimden muvafakiyetler dilerim'' dedi.

Sağlık Bakım Hizmetler Müdürümüz İsmail Çağlar ALTUNKAYNAK ise; '' Değerli çalışanlarımız kısa bir süre zarfında hastanemizde çok güzel hizmetlerde bulunduk, çok güzel işler başardık.Bu işi başarmanın ve başarıya ulaşmanın yolu elbette ki bu işi gönül birliği ile yapmaktan ve işini sevmekten geçiyor.Ben inanıyorum ki gittiğiniz yerlerde de çok güzel işler başaracaksınız.Hizmetlerinizden dolayı tekrar teşekkür eder, Allah yar ve yardımcınız olsun'' dedi.

tesekkurbelgemanset.jpg