Özalp Devlet Hastanesi Yerinde Değerlendirme Ziyareti.
08 Mart 2018

Genel Sekreterimiz Opr. Dr. Heybet SEMUR, Tıbbi Hizmetler Başkanımız Uzm. Dr. Şevki KONÜR ve beraberindeki heyet 14.09.2017 tarihinde Özalp Devlet Hastanesine yerinde değerlendirmelerde bulunmak üzere bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. İbrahim Taycı ve Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Murat Dargın tarafından karşılanan heyet hastane birimlerini dolaşarak yerinde değerlendirmelerde bulundu. Hastane personelleri ile de sohbet eden heyet kendilerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Genel sekreterimiz ayrıca Hastane Başhekimi Uzm. Dr. İbrahim Taycı ve Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Murat Dargın' a yeni başladıkları görevlerinde başarılar dileyerek hayırlara vesile olmasını diledi.

Hasta ve hasta yakınları ile görüşen Dr. Semur geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Heyet daha sonra hastaneden ayrılarak il merkezine döndü.

1 (1).JPG

1 (10).JPG