Acil Servis Birimimiz Hizmet Vermeye Başlamıştır
17 Aralık 2019

Uzun zamandır tadilatı planlanan ve 2 haftalık geceli gündüzlü çalışma süresi içinde çalışmaları biten Özalp devlet hastanemizin acil servis birimi, Daha iyi ve kaliteli hizmet vermek üzere siz değerli halkımızın kullanımına açılmıştır.Bu minvalde başta bizlere bu projede her türlü desteği veren İl sağlık müdürümüz Sayın Opr. Dr. Mahmut SÜNNETÇİOĞLU, Kamu hastaneler birliği başkanı Sayın Adem ERGİOĞUZ ve bölüm başkanlarına şahsım, İdarem, Tüm hastane personeli ve Özalp halkı adına teşekkür ederim.

Dr. Barış ÖZYAŞAR
                                                                                                                                                           Başhekim