Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanından Hastanemize Ziyaret
12 Mayıs 2020

Kamu hastaneleri hizmetleri başkanı Dr. Adem ERGİOĞUZ ve Kamu hastaneleri hizmetleri başkan yardımcısı Dt. Mehmet AKTAŞ tarafından, 12 Mayıs Hemşireler Günü Münasebetiyle hastanemize ziyaret gerçekleştirildi.
Ziyaret kapsamında; Kamu hastaneleri hizmetleri başkanı Dr. Adem ERGİOĞUZ, Kamu hastaneleri hizmetleri başkan yardımcısı Dt. Mehmet AKTAŞ, Başhekimimiz Dr. Barış ÖZYAŞAR, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Ali Fuat ASLANTAŞ, Başhekim yardımcımız Dt. Müslüm TÜCİ ve İdari Mali Hizmetler Müdür yardımcımız Murat AKKAR tarafından tüm birimlerimiz ziyaret edilmiş olup, çalışanlarımıza günün anlam ve önemini ifade eden çiçek takdim edildi.Kamu hastaneleri hizmetleri başkanı Dr. Adem ERGİOĞUZ çalışanlarımıza '' Malum hastalık sürecinde göstermiş olduğunuz çaba ve emekleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür eder bu vesileyle hemşireler gününüzü kutluyorum'' dedi.

Birim ziyaretlerinin ardından tüm hekimlerimizi ziyaret eden Kamu hastaneleri hizmetleri başkanı Dr. Adem ERGİOĞUZ ve Kamu hastaneleri hizmetleri başkan yardımcısı Dt. Mehmet AKTAŞ hekimlerimiz ile bir süre sohbet ettikten sonra hastanemizden ayrıldılar.