Ayın Personellerine Tebrik ve Teşekkür Ziyareti
08 Mart 2018

Hastanemiz bünyesinde çalışan personellerimizin verimliliğini ölçmek, arttırmak aynı zamanda hasta ve hasta yakınlarımızın memnuniyetini üst düzeye çıkarmak adına her ay düzenlenmesi planlanan '' Ayın Personeli'' isimli projemiz kapsamında Ekim ayında Dahiliye Servisimizde çalışan personellerimiz Ayın personelleri olarak seçilmiş olup Hastane idaremiz tarafından % 20 Döner sermaye Ek ödemesi ile ödüllendirilmişlerdir.

Konu hakkında bir konuşma yapan Hastane Yöneticimiz/Başhekim Sayın İbrahim TAYCI '' Bu proje ile çalışanlarımızın hem verimliliğini hemde motivasyonlarını arttırmak ilk hedefimizdir.Tabi aynı zamanda tüm bu çabalarımız hastalarımıza en iyi hizmeti sunabilmek içindir.İnşallah devamı da gelecektir.Buradan ayın personeli seçilen arkadaşlarımıza teşekkür eder, Diğer çalışanlarımıza örnek olabilmesi adına çalışmalarında da başarılar dilerim'' dedi.

ayersonelmanset.jpg